null
Sve kategorije putovanja

Izaberi svoj tip putovanja

nullnull

Kontakt

036 617 666

036 629 829

063 660 212

063 660 072

bluetravel@ptt.rs

bluetravel@mts.rs

Kraljevačka 4, Drvara II, 36210 Vrnjačka Banja

Lisabon

Portugal - Lisabon

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Lisabon

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Portugal 
LISABON 04.05.2024. 
4 dana (3 noćenja) – avionom (direktan let Air Serbia) 
Polazak: 04. maj 2024. / Povratak: 07. maj 2024. 

 

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Polazak – PovratakSmeštaj i uslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
04.05. – 07.05.2024.Masa Hotel Campo Grande 4* Noćenje sa doručkom699€190€
Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz putnika redovnom linijom kompanije Air Serbia na relaciji  Beograd-Lisabon-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu sa 4* u  standardnim dvokrevetnim sobama, na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko  razgledanje Lisabona, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji, troškovi organizacije putovanja,  avio-takse u trenutku pravljenja putovanja u iznosu od 76 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je  promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti (koji se plaćaju na destinaciji), gradska boravišna taksa  koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 2 evra po osobi po noći (ukupno 6 evra), međunarodno putno  zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika. 

FAKULTATIVNI IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih  putnika, izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom  prijavljivanja za putovanje, a plaćanje se vrši u Lisabonu, isključivo u evrima. Fakultativni izleti nisu  pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. 
Sintra, Kabo da Roka, Kaškaiš, Eštoril (celodnevni izlet, oko 8 sati): U cenu je uključen transfer autobusom  u pratnji vodiča i ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri (National Royal Palace). Ručak nije uključen u cenu.  Cena izleta: 70 evra Fado veče: U cenu je uključen prevoz, večera i piće uz zvuke fado muzike. Cena izleta: 70 evra.