Banja Luka

08.03.2024., BiH

već od 125€

Opis destinacije

„Banja Luka je najveći grad u Republici Srpskoj, drugi najveći grad u BiH, smešten u kotlini na 164 metra nadmorske visine. U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na arhitekturi pojedinih delova grada, ali i na velikom broju kulturno – istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva. „

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
**BANJA LUKA**

Termin realizacije:Hotel:Cena aranzmana:
08.03-10.03.2024Smestaj u hotelu 3*
(centar Banja Luke)
125 evra

Aranžman obuhvata: 
- prevoz mini busom (od 8+1 sedista).
- Smestaj u hotelu sa 3* u centru Banja Luke u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 nocenja sa doručkom-klasicno posluzivanje
- obilasci prema planu i programu;
- troskovi organizacije putovanja;
- usluge predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
- individualni troškovi putnika.
- putno i zdravstveno osiguranje ( cena osiguranja iznosi 542,00 dinara )
- fakultativne izlete (Slapovi na Krupi-20 evra po osobi-za realizaciju izleta potrebno je minimum 5 prijavljenih osoba)

Rok za prijavljivanje: 08.02.2024
Napomena: Program je rađen na bazi minimum 7 putnika. 
Vazna napomena: Za putovanje u Bosnu neophodan je pasoš.
1. dan. 
Polazak u vecernjim satima (21.00h iz Vrnjačke Banje). Vožnja preko Beograda i Slavonskog bora prema Banja Luci. Voznja sa kracim usputnim zadrzavanjima prema potrebi i dinamici putovanja.

2. dan. 
Planirano vreme dolaska u Banja Luku je oko 08.00h. Pauza za kafu i dorucak, a potom sledi obilazak  Banja Luke sa lokalnim vodicem: Kastel, Krivi sat, Banski dvor, Hram Hrista Spasitelja, džamija Ferhadija, Safikadin grob, Gospodska ulica… Nakon razgledanja, smeštaj u hotel, posle 15h. Slobodno vreme u centru grada za setnju i individualne aktivnosti.Nocenje.

3. dan. 
Doručak. Nakon dorucka, tacnije oko 10.00h slobodno vreme u Banja Luci ili mogucnost fakultativnog izleta do Krupe na Vrbasu. Obilazak slapova na Krupi. Slobodno vreme za setnju i individualno razgledanje. U popodnevnim satima povratak u Banja Luku. Slobodno vreme. Nocenje u hotelu.

4. dan. 
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela...povratak preko Doboja i Bjeljine uz svracanje u etno selo Stanišiće. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti u etno selu Stanišici sve do 17.00h kada je planiran povratak. Voznja sa kracim usputnim zadrzavanjima prema potrebi i dinamici putovanja. Planirano vreme dolaska u kasnim vecernjim satima.

50% prilikom rezervacije, a ostatak u 2 (dve) jednake mesecne rate.

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.