Chalet Erica

Les 2 Alpes, Francuska

Opis destinacije

Les 2 Alpes je jedno od najviših francuskih i evropskih skijališta. Prostire se na visini od 1250 do 3600 mnv i ima oko 220 km uređenih staza. U sklopu skijališta nalazi se i najveći skijaški glečer u Evropi na skoro 3600 mnv što garantuje skijanje tokom čitave godine. Samo naselje sa smeštajnim kapacitetima je smešteno na 1650 mnv i spada u jedno od popularnijih skijališta u Evropi. Posebno je atraktivno za mlade koji osim skijanja vole i dobru zabavu, te se ovde mogu pronaći ski žurke koje počinju od 15h u toku dana. U ponudi samog naselja nalazi se veliki broj restorana, barova, a samo mesto povezuju 3 linije gradskog prevoza. Upravo ovde se nalazi najteža crna staza u Evropi – Grand Colouire koja počinje na oko 2800mnv i spušta se na 2400 mnv.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Termin 04.12-11.12.2021.
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 299€ po osobi / 16 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 315eur po osobi / 15 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 325eur po osobi / 14 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 359eur po osobi / 12 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 399eur po osobi / 10 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 375eur po osobi / 8 osoba

DOPLATE:
- Obavezan depozit 1500€.
- Korišćenje peškira 9€ po osob

CENA UKLJUČUJE:
- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici/objektu (najam)
- šestodnevni ski pass koji omogućava i 2 dana skijanja na skijalištu Alpe D’Huez i 1 dan skijanja na skijalištu Serre
Chevalier
- uslugu rezervacije

CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišne taksu 7€, plaća se na destinaciji
- putno zdravstveno osiguranje oko 1,5€ dnevno po osobi (potrebna kopija pasoša)
- usluge navedene pod kategorijom doplata
- obavezan depozit na destinaciji prilikom prijave u objekat
- doplatu za ski karticu 2€ po osobi jednokratno, plaća se na destinaciji
- korišćenje parkinga (oko 35€ 7 dana)

CENE ZA DECU:
- Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. 
Objekat Chalet Erica je površine 250m2 koja može da primi do 16 osoba, nalazi se u centru naselja u blizini svih prodavnica i ski liftova. Smeštaj se sastoji od 5 soba uključujući 4 trokrevetne i četvorokrevetnu sobu sa 2 kreveta na sprat. Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo (tuš/wc). U prizemlju se nalazi garaža i parking na otvorenom (kapacitetparkinga je za 4 vozila), skijašnica i prostorija za bicikle. Na prvom spratu su 4 trokrevetne i četvorokrevetna soba. Na drugom spratu je opremljena kuhinja (rerna, mikrotalasna, mašina za sudove, keramička ploča, aparat za kafu, gril, zamrzivač, frižider), dnevni boravak sa kaminom, trpezarija od 85m2 sa velikim TV-om kao i terasa od 40m2 . Korišćenje posteljine u ceni, konačno čišćenje je u ceni, korišćenje peškira se dodatno plaća – 9eur po osobi.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.