DIT Majestic Beach Resort

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Majestic Beach Resort nalazi se u severnom delu Sunčevog Brega, na oko 2km od centra i oko 50m od plaže. Majestic Beach Resort je elegantan i šarmantan kompleks površine oko 56.000m², koji pruža opuštajuću i sofisticiranu atmosferu, savršen ambijent topline i gostoljubivosti. Hotel se odlikuje velikom površinom, širokom ponudom usluga, sadržaja i zabave, predstavlja savršeno je mesto za odmor, zabavu i rekreaciju.

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od 3 medjusobno povezane zgrade i poseduje: recepciju, 2 restorana, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, snack bar, beach bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, 4 konferencijske sale sa pratećom opremom, parking (do popune mesta), animaciju, wellness centar (sauna, parno kupatilo, hamam, relaks soba, fitnes), salon lepote, medicinsku ambulantu, spoljašnje bazene, dečiji bazen, bilijar, stoni tenis, teren za tenis, teren za male sportove, teren za mini golf, dečije igralište, mini klub za decu.

Sobe:
Hotelski kompleks se sastoji od centralnog bloka sa sobama i dva bloka ekskluzivnih studia i apartmana, ukupno 630 smeštajnih jedinica. Sve sobe, studia i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili na more.

Usluga:
Usluga je na bazi polupansion plus (polupansion plus - švedski sto).

Kontakt:
www.hotel.majestic-bg.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu