Elinotel Apolamare

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Elinotel Apolomare se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, tačnije na ulazu u Hanioti. Ovaj luksuzan hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži a od Soluna je udaljen 90 km. Hotel Elinotel Apolomare je potpuno renoviran 2009. godine. Odličan je izbor za one koji žele da borave u ovom hotelu porodično.

Sobe: Hotel Elinotel Apolomare ima 86 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, superior sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na more, family sobe sa pogledom na baštu, family sobe sa bočnim pogledom na more, family suite sa pogledom na baštu i deluks suite sa pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe sa pogledom na baštu imaju 27m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Standard sobe sa pogledom na more imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe sa pogledom na more imaju 27m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe sa pogledom na baštu imaju 35m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Family sobe sa bočnim pogledom na more imaju 35m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Family suite sa pogledom na baštu imaju 44m², sastoje se iz dve spavaće sobe povezane vratima i imaju bračne krevete ili dva odvojena kreveta. Deluks suite sa pogledom na more imaju 60m², idelano je za parove koju dolaze na medeni mesec, sastoje se iz dve spavaće sobe i dnevne sobe, u spavaćim sobama imaju bračne krevete ili dva odvojena kreveta i u dnevnoj sobi sofa krevet. Sve sobe hotela  Elinotel Apolomare imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Elinotel Apolomare pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci poseduje glavni bar u hotelu i bar pored bazena,  gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, sokove i lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Elinotel Apolomare su na raspolaganju  rent a car, internet kutak čije je korišćenje besplatno, TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i prodavnica suvenira kao i manji mini market.

Sport i zabava: Hotel Elinotel Apolomare u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gosti hotela Elinotel Apolomare mogu da koriste teretanu kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi.  Gosti hotela Elinotel Apolomare takođe mogu koristiti salon lepote kao i usluge masaža uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora sa mini klubom.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu