Hotel City Marina

Grad Krf, Krf

Opis destinacije

Grad Krf karakteriše arhitektura netipična za ostatak Grčke kroz koju se može sagledati istorija ovog ostrva. Za razliku od drugih delova Grčke, Krfom nikada nisu vladali Turci. Staro gradsko jezgro ima izražen venecijanski karakter i bezbrojne spomenike koji datiraju od 15-og do 18-og veka i nalazi se na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Kraljevska palata sa svojom skladnom kolonadom, koja uokviruje trg u samom centru grada, podseća nas na prisustvo Britanaca na ostrvu. Pogled iz palate prostire se do Esplanade, koja obiluje raskošnim mletačkim, grčkim i britanskim spomenicima. Veoma je interesantna katedrala iz 16-og veka, posvećena Sv. Spiridonu, svecu zaštitniku Krfa. Impresivna palata Ahilion sagrađena je 1890. godine za austrijsku kraljicu Elizabetu-Sisi kao njen letnjikovac, a danas je najveći muzej na Krfu. Ostrvo Vido smešteno nasuprot gradu svedoči o stradanju srpskih vojnika tokom Prvog svetskog rata i sa spomen kosturnicom nezaobilazna je stanica svakog našeg turiste koji poseti Krf.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: City Marina je gradski elegantan hotel, smešten je u starom delu grada Krf na pešačkoj udaljenosti od najvažnijih gradskih znamenitosti. Od aerodroma je udaljen 3 km.

Sobe: 54 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, telefon, TV, klima uređaj i mini frižider.

Sadržaj: Hotel City Marina svom sastavu ima recepciju i salu za doručak.

Sport i zabava: U okolini hotela City Marina se nalaze glavne gradske znamenitosti grada Krfa kao i mnogobrojni restorani, taverne, barovi, prodavnice i butici.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojim