Hotel Norica Therme

Bad Hofgastein, Austrija

Opis destinacije

Dolina Gastein nalazi se u sastavu najveće skijaške regije u Austriji – Ski Amade (područje sa 270 žičara I 760 kilometara staza koje pokriva jedan ski pass), u pokrajini Salzburg. Dva najpoznatija centra Bad Gastein i Bad Hofgastein prostiru se na visinama od 845 do 2650 metara nadmorske visine. Udolini Gastein smeštene su i dve najpoznatije termalne banje ove regije: Felsentherme i Alpentherme u kojima možete uživati u termalnim bazenima, saunama i raznim masažama. Bad Hofgastein nalazi se u najsunčanijem i najširem delu doline Gastein. U centru mesta nalazi se pešačka zona sa mnoštvom prodavnica i hotela. Od Bad Gasteina udaljen je oko 8 km. Odličan je za rekreativce i iskusne skijaše, a dobro je opremljen i za početnike. U ponudi ima sve što je neophodno za pravi zimski odmor, odlično uređene staze, kvalitetan smeštaj i noćni život. Skijalište se proteže od 857 do 2650 m n/v. najniži deo je na dnu ski voza u Bad Hofgasteinu, dok je vrh na Sportgasteinu. Raspolaže sa 6 gondola, 1 skijaškim vozom, 16 ski sedažnica i ukupno 210 km staza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Veoma važno:
Hotel Norica Therme posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl.

Lokacija: Hotel Norica Therme je porodični hotel koji se nalazi u samom centru Bad Hofgaštajna, na oko 400 m od ski lifta. Najbliža stanica ski bus-a je udaljena 20 m od hotela.

Sobe: U svom sastavu Norica Therme hotel ima 81 smeštajnu jedinicu. Sve sobe hotela Norica Therme imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, radio i telefon, luxury sobe imaju balkon.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i luxury sobe.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Norica Therme hotela nalaze se i a la carte restoran, bar, zimska bašta, internet centar, skijašnica i parking (udaljen je 150 m od hotela, ali je moguć prilaz kolima do samog ulaza u hotel). Podzemnim prolazom, koji se greje, povezan je sa Thermal Spa  Bad Hofgastein koji se prostire na 32.000 m². Family & Fun deo sastoji se od raznih vodenih tobogana, multimedia dela, TV video sobe i prostora za mlađu decu; Recreation & Wellness spa deo u svom stastavu ima spoljašnje i unutrašnje bazene kao i prostor za odmor i rekreaciju;  Ladies Word je prostor namanjen isključivo gošćama, sastoji se od elegantnih sauna; Sauna village sastoji se od tri spoljašnje saune, 5 unutrašnjih, sauna bara koji je otvoren tokom celog dana i velike zone za relaksaciju. Hotelski spa centar Cetlic prostire se na 1.500 m² i sadrži unutrašnji bazen, parno kupatio, razne saune, prostorije za razne vrste masaža i relaksaciju i salon lepote. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela 2,4 eur po osobi denvno (za starije od 15 godina)

Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u hotelu (ne u svim delovima hotela), uz doplatu od 20 € po ljubimcu dnevno na recepciji.
Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.