Hotel Toroni Blue Sea

Toroni, Sitonija

Opis destinacije

Toroni (Τορώνη) je mali turistički centar na jugu zapadne obale Sitonije, 21 kilometar posle Neos Marmarasa i 3 kilometra ispred mesta Porto Kufo (Porto Koufo). Ovo područje je popularno zbog neverovatno lepog krajolika i lepih plaža. Plaža ovog letovališta, široka i do 30 metara i duga preko 2,5 kilometara, jedna je od najdužih plaža Halkidikija, sa zlatnim peskom i Plavom zastavicom za kvalitet i čistoću. Od Soluna Toroni je udaljen 139 kilometara, odnosno 79 od Neos Marmarasa. Kao i neka druga mesta na Sitoniji, kao što je recimo Vurvuru, Toroni nema poseban centar naselja, trg ili glavnu ulicu. Mesto se prostire duž plaže, sa razbacanim hotelima, apartmanima i sobama za izdavanje, par prodavnica, taverni i restorana, smeštenih kako u naselju tako i preko puta same plaže.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Toroni blue sea se nalazi u regiji Sitonija u mestu Toroni, tačnije na zapadnoj strani zaliva Toroneos. Hotel Toroni blue sea se nalazi na odličnoj lokaciji, na samoj peščanoj plaži i u centru mesta Toroni. Od aerodroma u Solunu udaljen je 120 km.

Sobe: Hotel Toroni blue sea poseduje  85 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe. Superior sobe imaju između 30-32m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Toroni blue sea u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju obroci poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Toroni blue sea ima glavni bar u hotelu i  bar pored bazena gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira

Sport i zabava: Hotel Toroni blue sea u svom sastavu ima bazen za odrasle. Za ljubitelje aktivnog odmora hotel Toroni blue sea poseduje teretanu, spa centar i saune, a na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodi kojima gosti mogu da se bave.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.