Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Tip sobe/Period21.02 - 01.03.2021.
UslugaNoćenjeNoćenje sa doručkomPolupansion
Soba 1/2 kl ili fr
(dve osobe i više u sobi)
150019002500
Soba 1/1 kl ili fr
(1 osoba u sobi )
300034004000

LEGENDA: Poseduje 1/4 sobe sa kupatilom, nalazi se u neposrednoj blizini hotela „ Pepa “ (hotel i konačište imaju zajednički parking). Svaka soba ima 4 ležaja, kupatilo, internet.

CENA UKLJUČUJE:
- Smeštaj na bazi izabrane usluge, po osobi, u određenom tipu sobe, za goste starije od 12 godina;
- Obroci- doručak i večera se služe u restoranu hotela „ Pepa “;
- Doručak i večera - švedski sto - ukoliko u hotelu boravi više od 20 gostiju, u suprotnom obroci se služe na klasičan način - na principu ankete;
- Doručak - od 7.30 do 10.30 sati, večera - od 18 do 21 sat;
- Ulazak u sobe ( check in ) prvog dana nakon 14 časova, a izlazak iz sobe (check out) zadnjeg dana do 10 časova.

POPUSTI I DOPLATE:
- Deca do 5 godina koriste gratis (smeštaj i hrana) - ukoliko borave u sobi sa 2 odrasle osobe;
- Ukoliko dete boravi sa jednom odraslom osobom- deca do 3 god koriste gratis;
- Deca od 3 odnosno 5 do 8 godina starosti, koriste 50% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste, dok deca od 8 do 12 godina starosti koriste popust od 30% u odnosu na cene za odrasle goste;
- Ukoliko jedna osoba ili jedna osoba i dete mlađe od 3 godine koristi sobu, cena se uvećava za 1500,00 dinara po noći;
- Ukoliko gost zadnjeg dana koristi sobu nakon 10 sati plaća cenu dnevnog odmora u visini od 1500,00 po sobi (korišćenje sobe zadnjeg dana nakon 10 sati moguće samo uz predhodni dogovor sa recepcionerom, ukoliko ta soba ne prima goste isti dan);
- Dnevni odmor se koristi od 10 do 22 h i košta 1500,00 po osobi;
- Prilikom prijave (check in-a) na recepciji je neophodno, da svaki gost, ostavi na uvid ulična dokumenta, radi evidencije u knjigu boravišta (punoletna lica - ličnu kartu ili pasoš, deca-zdrastvene knjižice, dok strani gosti, bez obzira na uzrast, ostavljaju na uvid pasoš)

CENA NE UKLJUČUJE:
- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 80,00 dinara za sve goste starije od 15 godina, deca starosti do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca starosti od 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 40,00 dinara.
Lokacija: Konačište „ Pepa “ (nekategorizovan objekat), nalazi se neposredno pored hotela „Pepa“, na manje od 150 m od centra.
Usluga: Noćenje; Noćenje sa doručkom; Polupansion.
Sadržaj: Veliki ugled uživa u sferi omladinskog turizma odnosno posebno je cenjen na domaćem turističkom tržištu kao objekat sa odličnim uslovima za smestaj i realizaciju vanastavnih skolskih aktuvnosti (rekretivne nastave i ekskurizija), za pripreme sportista (kondicione i visinske pripreme) i smeštaju dece predškolskog uzrasta – veliki ugled u tom poslu stečen je zahvaljujući odličnim uslovima za smeštaj, bogatom i šarolikom jelovniku koji je prilagođen uzrastu gostiju i dobroj organizaciji osoblja. Konačište ima salu za obroke (trpezariju ) sa 140 mesta, kao i salu za animaciju, površine 250m². Konačište svojim individualnim gostima nudi izuzetno povoljne uslove smeštaja uz ishranu u restoranu hotela „ Pepa “. Svi podovi u prostorijama u kojima borave deca su prekriveni tepisonom tako da nema opasnosti od klizanja i padova.
Struktura soba: Ukupan kapacitet konačišta je 140 ležaja u komfornim 1/4 sobama sa singl-klasičnim krevetima. Svaka soba poseduje kupatilo, tv, wifi inetrnet.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.