Koviou Holiday Village

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Koviou Holiday Village se nalazi između Nikitija, udaljenog oko 5km  i Neos Marmarasa udaljenog oko 15km, u oblasti koja se zove Elia. Od aerodroma u Solunu je udaljen oko 100km.
 
Plaža:
Hotel je udaljen 250 m od peščane plaže okružene zelenilom,  jedne od najlepših na Sitoniji. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, WI FI internet besplatan u javnim delovima hotela, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar kod bazena, dečije igralište, TV sala, parking.  Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo, mali frižider, SAT TV, klima uređaj, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna  ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju dva standardna ili francuski ležaj i sofu.
Porodične (family) sobe su veće od standardnih,  namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaja i sofa ležaj.
 
Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.koviouholidayvillage.com/ 
 
Napomena:
Mali i udoban hotelokružen zelenilom, idealno je mesto za porodični odmor, parove, zabavu i opuštanje.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.