Lagomandra Beach and Suites

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom. Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Lagomandra beach and suites se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija.  Hotel Lagomandra beach and suites je okružen zelenilom, nalazi se na samoj peščanoj plaži, dok je od Neos Marmarasa udaljen 6 km. Odlična preporuka za one koji vole miran i porodičan odmor.

Sobe: Hotel Lagomandra beach and suites poseduje  90 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se deluks sobe, deluks sobe sa bočnim pogledom na more, family sobe, junior suite, deluks family sobe, apartmani, deluks suite i dupleks deluks suite. Deluks sobe imaju 26m², i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks sobe sa bočnim pogledom na more imaju 26m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe imaju 26m², sastoje se iz jedne prostorije sa dva odvojena kreveta i sofa kreveta za decu. Junior suite imaju 35m², sastoje se iz spavaće sobe sa dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Deluks family sobe imaju 32m², imaju 3 single kreveta i jedan pomoćni krevet. Apartmani imaju 40m², i imaju dve spavaće sobe sa bračnim krevetima ili po dva odvojena kreveta. Deluks suite imaju 70m², novije su sobe, izgrađene 2018 godine, sastoje se iz glavne spavaće sobe sa bračnim krevetom, odvojene dnevne sobe sa sofa krevetom i ovi tipovi soba imaju dva kupatila. Dupleks deluks suite imaju 75m²,novije su sobe, izgrađene 2018 godine, sastoje se iz dva nivoa. Imaju dve glavne spavaće sobe sa bračnim krevetima i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Ovi tipovi soba imaju 2 kupatila i veliki balkon. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.


Hotelski sadržaj: Hotel Lagomandra beach and suites u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Lagomandra beach and suites ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa i laganih obroka. Hotel Lagomandra beach and suites takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i pića. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji je besplatan, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.


Sport i zabava: Hotel Lagomandra beach and suites u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Lagomandra beach and suites takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, da koriste teretanu, terene za košarku, kao i da koriste sto za stoni tenis. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu