Royal Paradise Beach Resort and Spa

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2021 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2021. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Novoizgrađen hotelski kompleks Royal Paradise Beach Resort And Spa, nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži Roso Gremos od Potosa je udaljen oko 3 km. Hotel se nalazi na jugoistočnoj strani ostrva, u blizini čuvene Paradise Beach plaže.

Sobe: Royal Paradise Beach Resort And Spa raspolaže sa ukupno 77 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon. Grad Limenas se nalazi na 50 km od hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Royal Paradise Beach Resort And Spa u svom sastavu ima restoran, a la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena i parking. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje spa centar, wi fi konekciju (agencija ne može bti odgovorna za loš protok usled preopterećenosti mreže).

Sport i zabava: Hotel ima bazen sa izdvojenim delom za decu, dečije igralište, a gosti mogu da koriste spa centar (sa unutrašnjim bazenom) ili da se zabave igrajući stoni tenis i tenis. Hotel je preporuka za porodice sa decom. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu