Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
**SARAJEVO**

Termin realizacije:Hotel:Cena aranzmana:
08.03-10.03.2024.Smestaj u hotelu 3*
(centar Sarajeva)
129 evra

Aranžman obuhvata: 
- prevoz mini busom (od 8+1 sedista).
- Smestaj u hotelu sa 3* u centru Sarajeva u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 nocenja sa doručkom-klasicno posluzivanje
- obilasci prema planu i programu;
- troskovi organizacije putovanja;
- usluge predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
- individualni troškovi putnika.
- putno i zdravstveno osiguranje ( cena osiguranja iznosi 542,00 dinara )
- fakultativne izlete (Jahorina-15 evra po osobi, Visoko-Bosanske piramide-15 evra po osobi-za realizaciju izleta potrebno je minimum 5 prijavljenih osoba)

Rok za prijavljivanje: 08.02.2024
Napomena: Program je rađen na bazi minimum 7 putnika. 
Vazna napomena: Za putovanje u Bosnu neophodan je pasos ili vazeca licna karta.
1. dan. 
Polazak u ranim jutarnjim satima (06.00h iz Vrnjačke Banje). Vožnja preko Mokre gore i Višegrada. Kraci predah u Višegradu za obilazak Andric grada i mosta na Drini. Planirano vreme dolaska u Sarajevo je oko  13.00h. Po dolasku obilazak grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki...slobodno vreme u centru grada za setnju, uzivanje u Sarajevskim ćevapima i kafi..Smestaj u hotel.Nocenje.

2. dan. 
Doručak. Nakon dorucka, tacnije oko 10.00h slobodno vreme u Sarajevu ili mogucnost fakultativnog izleta do Jahorine. Obilazak Jahorine i uzivanje u ovoj Olimpijskoj lepotici. Slobodno vreme za setnju i razgledanje. U popodnevnim časovima povratak za Sarajevo. Nocenje u hotelu.

3. dan. 
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela...slobodno vreme u Sarajevu ili mogucnost fakultativnog izleta do mesta Visoko gde se nalaze cuvene „Bosanske piramide“. Obilazak piramida u pratnji lokalnih vodiča , slobodno vreme za individualnu setnju i razgledanje. Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme do 15.30h kada je planiran povratak grupe. Voznja sa kracim usputnim zadrzavanjima prema potrebi i dinamici putovanja. Planirano vreme dolaska u Vrnjacku Banju je oko ponoci.

50% prilikom rezervacije, a ostatak u 2 (dve) jednake mesecne rate.

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.