Thassos Grand Resort Hotel

Agios Ioannis, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Thassos Grand resort se nalazi u mestu i istoimenom zalivu Agios Ioannis na jugu ostrva Tasos  na oko 30 km od glavnog grada Limenasa.

Plaža:
Hotel ima svoju privatnu plažu sa pogledom na Svetu goru-Atos i okružen je stogodišnjim maslinjakom. Ležaljke i suncobrani kod bazena su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran u glavnoj zgradi, taverna, bar kod bazena, bar na plaži, restoran, ostava za prtljag, mini market, Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu, bazen, dečiji bazen, animacija za decu-dečiji klub, fitness, parking. Usluge koje se dodatno plaćaju: doktor na poziv, sobna usluga, vešeraj, rent a car, spa centar.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 173 smeštajne jedinice sobe i suit-ovi su razmešteni u 14 zgrada. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu, telefon, balkon, klimu, SAT TV, ketler za čaj i kafu, sef, mini bar.

Standardne sobe sa pogledom na vrt površine oko 30m², namenjene su za smeštaj 2-4 osobe, opremljene sa francuskim ležajem i sofa ležajem.

Standardne sobe sa pogledom na more površine oko 30m², namenjene su za smeštaj 2-4 osobe, opremljene sa francuskim ili dva odvojena ležaja i sofa ležajem.

Usluga:
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 

www.thassosgrandresort.com/en/
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu