Trebinje

08.03.2024., BiH

već od 109€

Opis destinacije

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem doDubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca, kamena, vina i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
**TREBINJE**

Termin realizacije:Hotel:Cena aranzmana:
08.03-10.03.2024Smestaj u hotelu 3*
(centar Trebinja)
109 evra

Aranžman obuhvata: 
- prevoz mini busom (od 8+1 sedista).
- Smestaj u hotelu sa 3* u centru Trebinja u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 nocenja sa doručkom
- obilasci prema planu i programu;
- troskovi organizacije putovanja;
- usluge predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
- individualni troškovi putnika.
- putno i zdravstveno osiguranje ( cena osiguranja iznosi 542,00 dinara )
- fakultativne izlete (Mostar 25 evra po osobi, Dubrovnik 15 evra po osobi-za realizaciju izleta potrebno je minimum 5 prijavljenih osoba)

Rok za prijavljivanje: 08.02.2024
Napomena: Program je rađen na bazi minimum 8 putnika. 
Vazna napomena: Za putovanje u Bosnu neophodan je pasos ili vazeca licna karta.
1. dan. 
Polazak u ranim jutarnjim satima (02.00h iz Vrnjačke Banje). Vožnja preko Mokre gore i Višegrada prema Trebinju uz kraca usputna zadrzavanja prema potrebi i dinamici putovanja. Planirano vreme dolaska u Trebinje je oko 10.00h. Obilazak manastira Hercegovačka Gračanica uz upoznavanje sa istorijom i nastankom samog manastira, panorama Trebinja...nakon obilaska Gračanice zajednički odlazak do manastira Tvrdoš..obilazak manastira i manastirskog kompleksa ...Povratak do centra grada..slobodno vreme u centru grada za odmor i individualne aktivnosti do 14.00h kada je planiran zajednički odlazak do hotela. Smestaj...Šetnja i individualne aktivnosti u centru grada... 

2. dan. 
Doručak. Nakon dorucka, tacnije oko 10.00h slobodno vreme u Trebinju ili mogucnost fakultativnog izleta do Mostara. Obilazak Mostara. Slobodno vreme za setnju i razgledanje Mostara. U popodnevnim časovima povratak za Trebinje (najksnije do 15.00h). Nocenje u hotelu.

3. dan. 
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela...slobodno vreme u Trebinju ili mogucnost fakultativnog izleta do Dubrovnika. Slobodno vreme za setnju i individualne aktivnosti u Dubrovniku sve do 14.00h. Povratak u Trebinje, a potom oko 15.30h povratak grupe. Voznja sa kracim usputnim zadrzavanjima prema potrebi i dinamici putovanja. Planirano vreme dolaska u Vrnjacku banju je oko ponoci.

- 50% prilikom rezervacije, a ostatak u 2 (dve) jednake mesecne rate.

Evropski gradovi

Preporučujemo

Zimovanje

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.