Vila Fantasia

Grad Skiatos, Skiatos

Opis destinacije

Glavni grad ostrva je Hora-Skijatos, koji je tipičan grčki gradić u čijoj panorami preovlađuju bele kuće sa plavim ili crvenim prozorima punim šarenog cveća. Glavna ulica Papadiamanti, koja nosi naziv po poznatom grčkom piscu koji je ovde rođen, popločana je i isključivo je pešačka zona, pruža se od luke do glavne magistrale. Tu se nalazi najveći broj prodavnica i butika. Sa desne i leve strane ulice polako počinju uzbrdice sa uskim strmim uličicama koje vode do starih stambenih kvartova i crkava Tri Jerarha i Sv. Trojice. Duž obale mora su mnogobrojni klubovi, kafe-restorani i taverne, a posebno se izdvaja malo poluostrvo Bourtzi prekriveno borovinom sa tvrđavom i stazama za šetnju. Upravo ovim poluostrvom podeljena je stara i nova marina.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Avion

Udaljenost

 • Centar > 200m
 • Plaža > 400m

Oprema

 • Klima
 • TV
 • Wifi
 • Kuhinja
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja

Lokacija:  Apartmani vila Fantasia su idealno locirani, smešteni u mirnoj ulici, a blizu centra grada Skijatosa. Od pešačke zone je udaljena 200 m, a od luke 500 m. Najbliža plaža gradu Skijatos je Megali Amos, a udaljena je 400 m. Na glavnoj magistrali nalazi se stanica autobusa kojim gosti mogu svakog dana obilaziti druge plaže na ostrvu.

Apartman: Apartman vile Fantasia se sastoji od dve spavaće sobe sa krevetima za dve osobe, kuhinje i trpezarije (osnovno posuđe, mini šporet sa dve ringle, frižider), kupatila (tuš/wc), a apartman ima i TV i klima uređaj uz doplatu na licu mesta i garnituru za sedenje u zajedničkom dvorištu ispred apartmana. Apartman vile Fantasia se nalazi u prizemlju. Minimalan broj osoba u apartmanu 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Sport i zabava:  Ostrvo Skijatos je poznato po mnogobrojnim peščanim plažama, toplim morem, bujnom borovinom. U gradu Skijatos ogleda se sav šarm Sporada, bele fasade, cvreni krovovi, tradicionalne taverne, moderni barovi čine ovo ostrvo jednim od omiljenih destinacija za letovanje. Prilikom boravka na ostrvu Skijatos, mogu se krstarenjem obići i susedni Skopelos i Alonisos.
1.dan  Beograd – Skijatos
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Skijatos - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevan