Xenios Port Marina

Pefkohori, Kasandra

Opis destinacije

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara. Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Xenios Port Marina pripada lancu hotela Xenios. Hotel Xenios Port Marina se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra i idealno je mesto za miran odmor gostiju koji vole netaknutu prirodu. Hotel Xenios Port Marina je od plaže udaljen 700 m do koje se stiže hotelskim shuttle busom. Hotel Xenios Port Marina je od Pefkohorija udaljen 3 km, dok je od Paliourija udaljen 6 km.

Sobe: Hotel Xenios Port Marina ima ukupno  86 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na baštu, superior sobe sa pogledom na more, one bedroom family sobe sa pogledom na bazen i one bedroom family sobe sa pogledom na more.  Sve sobe hotela  Xenios Port Marina imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Xenios Port Marina pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje bar u lobiju gde gosti hotela mogu konzumirati alkoholna i bezalkoholna pića. Od ostalih sadržaja gostima hotela Xenios Port Marina su na raspolaganju  rent a car, javni parking oko hotela koji je besplatan , sef na recepciji koji je besplatan, shuttle bus  kojim gosti hotela mogu stići  do plaže, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini se takođe nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Xenios Port Marina u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gostima hotela se pruža i mogućnost da koriste teretanu, sto za stoni tenis kao i teren za odbojku na pesku. Najmlađima je namenjeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.